Garmerwolde Garmerwolde
De kerk van Garmerwolde, oorspronkelijk een roomse kruiskerk, en de losstaande zadeldaktoren dateren uit de 13e eeuw.  De kerk is samen met de begraafplaats in bezit van de Stichting Oude Groninger Kerken.  Het gebouw wordt gebruikt als één van de kerken waar onze erediensten worden gehouden.

Hoeksteen Hoeksteen
Voor de kerkdiensten in Ten Post maken we gebruik van de Hoeksteen, gebouwd in de 60-er jaren van de vorige eeuw.

Thesinge Thesinge
De kerk van Thesinge en pastorie zijn in 1876 als een eenheid gebouwd; symmetrisch met neoclassicistische kenmerken. De pastorie is begin 21ste eeuw verkocht, in juli 2018 is de kerk overgedragen aan de Stichting Oude Groninger Kerken. Het gebouw wordt gebruikt als één van de kerken waar onze erediensten worden gehouden.

Stedum Stedum
Het kerkgebouw in Stedum dateert uit 1876.
Het biedt plaats aan ongeveer 250 personen, excl. de galerij, die niet meer wordt gebruikt, maar die ook nog plaats biedt aan 50 personen.