Startdienst "Het Goede Leven" Startdienst "Het Goede Leven"

Startdienst seizoen 2020-2021

Zondag 13 september, 10:00 uur is de gezamenlijke Startdienst van de Kloosterkerkgemeente Ten Boer - Woltersum - Sint Annen en de Protestantse Gemeente Garmerwolde - Thesinge - Stedum - Ten Post. Normaliter een gezamenlijke dienst in een van de beschikbare kerkgebouwen. Maar dat is niet mogelijk vanwege de coronamaatregelen. Daarom wordt de dienst gehouden in 2 gebouwen, resp. de Kloosterkerk in Ten Boer en de Gereformeerde Kerk in Stedum. Maar toch is het een gezamenlijke dienst: dezelfde liturgie, hetzelfde begintijdstip en (gedeeltelijk) dezelfde voorgangster. In de ruimte zijn we gescheiden, maar in de tijd zijn we één.

Maar ook bij deze opzet is het helaas niet voor iedereen mogelijk om live aanwezig te zijn. Daarom worden beide diensten ook over het internet uitgezonden via kerkomroep.nl. Vanuit de Kloosterkerk alleen het geluid, vanuit Stedum beeld en geluid.

Halverwege de dienst is een filmpje ingelast waarin gemeenteleden iets vertellen over Het Goede Leven, het jaarthema. In de liturgie van de dienst komt een link daar dit filmpje te staan.

WELKOM WELKOM
Welkom op onze website.

In afwachting van een nieuwe vorm van onze website wordt deze alleen met de meest noodzakelijke informatie gevuld.

Omdat er door de coronamaatregelen geen kerkdiensten kunnen worden bezocht wordt er tot 1 september 2020 een weekbrief aan de gemeenteleden gepubliceerd. Deze wordt geschreven door onze kerkelijk werker of door een gemeentelid, Vanaf zondag 6 september kunnen de kerkdiensten weer worden bezocht.
Klik
hier voor de laatste brief

weekbrieven van de kerkelijk werker of gemeentelid weekbrieven van de kerkelijk werker of gemeentelid
weekbrieven van onze kerkelijk werker of van een gemeentelid